Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Οσο ζω μαθαινω

Η αλλιως γειρασκω αει διδασκομενος.
Καπως ετσι το λεγαν οι τριτοδεσμιτες παντως.



Δεν εχει περασει ουτε μια ωρα απο τη στιγμη που επαληθευτηκε (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) και σε εμενα το γνωστο αξιωμα οτι ο πιωμενος αργει παρα πολυ να """φτιαχτει""" κατα τη διαρκεια του sex.
Συγνωμη, μας διαβαζουν και γυναικες, την ωρα που κανεις ΕΡΩΤΑ.
(XEXEXEXEXEXEXEXEXEXE)
Ισως πάλι να περασα καποιο ηλικιακο μεταιχμιο.
Ισως τα 27 χρονια, 3 μηνες και 26 μερες να ηταν το δικο μου οριο.
Ισως.
Περιεργο συναισθημα παντως.
Να εχεις μπροστα σου το ουρι του παραδεισου και εσυ........
Δοξα και τιμη (απο το αλλο μας Blog ειναι αυτο) στην υπομονη της ΘΕΑΣ.
Ο συνωνοματος μου ο Γιαννακης ο περιπατητης πρεπει την κουρασε πολυ.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Αντιο .... (προσωρινα)


Σημερα λοιπον το πρωι κυκλοφορησε το Resident evil 5

Απο αυριο το πρωι λοιπον το ΧΒΟΧ μου θα παρει φωτια
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
Εχω σκοπο να το εχω τερματισει μεχρι την Δευτερα το βραδυ
(εκμεταλευομενος και το ρεπο μου τη Δευτερα)

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Καιρο ειχαμε να δουμε αδιαφορο Rockwave

Placebo, Moby, Gogol Bordello, Killers, Duffy, Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, Lauren Harris, W.A.S.P., Voivod μεχρι στιγμης εχουν ανακοινωθει.
Ψαξε βρες λογο να πας στο TERRA VIBE. Ελπιζουμε στο μεγαλο μπαμ ή σε μια καλη συναυλια εκτος Rockwave που θα μας συνεχισει το σερι.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Ααααααααχ..... το καλοκαίρι

Λήμνος 2008. Περπατάνε 3 πίσω μου και ακούω την ιστορική ατάκα: Είμαι γεννημένη το 42 άρα είμαι… (παύση για να υπολογίσει)… 60 χρονών! Μπράβο. Τα έκρυψες καλά τα χρόνια σου.
Χίος 2008 vs. Λήμνος 2008. Τι είναι χειρότερο: Να ακούς best of cd της Ελένης Δήμου όσο τρως το πρωινό σου (σε ξενοδοχείο στην Χίο) ή να ακούς 3 φορές σερί ολόκληρο το cd του Ramazzotti που έχει μέσα το «Piu bella cossa» όσο πίνεις τον καφέ σου (σε παραλιακή καφετέρια της Λήμνου);
Άρτα 2008. Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που βγαίνει από το club Μύλος και στην ερώτηση μου «Εδώ είναι το Jap Youm» απαντάει «Ναι εδώ είναι, πάρκαρε και μπες»
Λήμνος 2008. Όσο ήμουν Καλαμάτα το πρόβλημα μου με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ήταν ότι έκαναν αναμετάδοση από Αθηναϊκό σταθμό και έπαιζαν τις διαφημίσεις του Αθηναϊκού και μετά αντί να ξεκινήσει το πρόγραμμα έβαζαν τις διαφημίσεις του Καλαματιανού. Το πρόβλημα μου στη Λήμνο είναι ότι δεν κάνουν αναμετάδοση και όταν τελειώσουν οι διαφημίσεις της Λήμνου βάζει μικρές αγγελίες. Δεν κάνω πλάκα.
Σέριφος 2008. Φίλος μας, γνωστό party animal παίρνει την ξαδέρφη του τηλέφωνο να τη ρωτήσει σε ποιο μαγαζί να πάμε. Η ξαδέρφη του λέει ότι αυτή και οι φίλες τις θα είναι σε γυναικείο bachelor πάρτι και του ιστορικού ούτε που του περνά από το μυαλό να προτείνει να πάμε και εμείς στο ίδιο μαγαζί.
Χίος 2008. Το απίστευτο ξανθό (προφανώς ξένο) μωρό κάνει ηλιοθεραπεία δίπλα μου. Έχω κολλήσει. Η φωτογραφική έχει πάρει φωτιά. Και ξαφνικά σηκώνει το χέρι και έχει από κάτω το δάσος του Σέιχ-Σου μαζί με το δράκο. Μπρρρρρρρρ.
Πρέβεζα 2008. Οι βάφλες γαμάνε. Κάτω οι κρέπες, ζήτω οι βάφλες. Η σερβιτόρα που είπε το «Όχι δε θα με πληρώσετε ένας, ένας. Όλοι μαζί και τα βρίσκετε μεταξύ σας» χωρίς να επιδέχεται αντιρρήσεις από την άλλη το ήθελε το χέσιμό της.